fbpx


Facebook


Instagram


Koirakoulu Ilon logo.

Meille tuli aikuinen koira:
alkeet ja jatko

Löytyykö kotoanne rescue- tai kodinvaihtajakoira? Onko koiranne juuri saapunut ja olette vasta tutustumassa uuteen tulokkaaseen? Usein uuteen kotiin sopeutuminen vie aikaa, mutta suhteen rakentamisen koiraan voi aloittaa heti koiran saavuttua. On tärkeää antaa uudelle tulokkaalle paljon positiivisia kokemuksia sekä aikaa sopeutua uuteen ympäristöön.

1. Meille tuli aikuinen koira -alkeiskurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu 4 kk ylöspäin oleville koirille, jotka ovat tulleet uuteen kotiin toisesta perheestä tai koiratarhasta/eläinsuojelukeskuksesta. Käymme kurssilla läpi mm. koirien eleitä, virikkeistämistä, sopeutumista uuteen kotiin sekä kouluttamista. Teemme harjoituksia yksilöllisesti, jokaisen koirakon ehdoilla.

Kouluttajana on Vuokko Väyrynen, jolla on itselläänkin kaksi rescueta Irlannista. Vuokolla on myös kokemusta rescuekoirien parista, niin Yhdysvalloista kuin Suomestakin.

Voit osallistua tälle kurssille, vaikka koira olisi ollut sinulla jo pidempäänkin, mutta kaipaat vinkkejä esim. arjen sujuvuuteen.

Kurssi on kerran viikossa, neljän kerran ajan.

Kurssiin sisältyy verkkoluento ”Miten koira oppii?”.

Varaa paikkasi

2. Meille tuli aikuinen koira -jatkokurssi

Meille tuli aikuinen koira -jatkokurssi on tarkoitettu alkeet käyneille koirakoille.

Jatkokurssilla teemme harjoituksia toiveiden mukaan ja keskitymme mm. arjen taitojen vahvistamiseen (hihnakäytös, ohitukset, luopuminen) eri ympäristöissä ja harjoittelemme käsittelyä.

Kurssi on kerran viikossa neljän kerran ajan.

Varaa paikkasi

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!


Tutustu kursseihimme


Facebook


Instagram

Info

Kaupan ehdot
Tietosuojaseloste

Maksutavat verkkokaupassa


Verkkokaupan maksutavat: verkkomaksut, lompakkopalvelut (MobilePay ja MasterPass), korttimaksut, luottolasku ja osamaksu-maksutavat.

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.