fbpx

Kaupan ehdot

Kursseille osallistuminen

Kursseille voi osallistua kaiken ikäiset ja rotuiset koirat. Jos kurssille on ikärajoitus, se lukee kurssin kuvauksessa. Kun varaat kurssia, valitse ensin päivä ja sen jälkeen aika. Samalla sinulle tulee näkyviin kurssin kouluttaja.

Alle 5 kk ikäisten pentukursseille sekä pentujen leikkitreffeille voi osallistua rokottamattoman pennun kanssa. Muille kursseille vaadimme koirilta rokotukset. Varaudu esittämään rokotustodistus kurssin alussa. Emme vaadi rokotuksia pentukursseilla ja leikkitreffeillä, koska sosiaalistumisen kannalta on tärkeää tulla ennen sosiaalistumiskauden  aikaikkunan sulkeutumista (n. 12 viikkoa) ja emolta saadut vasta-aineet suojaavat pentua siihen asti, kunnes se saa ensimmäiset rokotukset. Myös varhaisrokotuksia on mahdollista ottaa ennen 12 viikon ikää.

Kurssitilauksen jälkeen, tilaus on omilla sivuillasi ”käsittelyssä”. Kun kurssikirjeet on lähetetty, merkataan tilaus valmiiksi.

Kurssit ja tunnit toteutuvat jos osallistujia on vähintään 3 (kolme). Jos kurssi ei toteudu, palautamme kurssin tai tunnin hinnan kokonaisuudessaan tai voit halutessasi siirtyä toiselle vastaavalle kurssille tai tunnille. Ilmoitamme kurssien peruuntumisesta viimeistään 24 tuntia ennen kurssin alkamista.

Kurssien peruutusehdot

Välillä eteen tulee tilanteita ja esteitä, joissa kurssille ei pääsekään osallistumaan. Jos sairastut tai koirasi sairastuu, voit tulla korvaamaan tunnin toiselle kurssille, kun tilaa löytyy. Varaudu esittämään lääkärintodistus. Pyydämme sairastapauksissa aina lääkärintodistuksen. Ilmoitathan poissaolosta aina ennen kurssin alkua sähköpostitse kurssin kouluttajalle. Jälkikäteen ilmoitettuja poissaoloja ei korvata.

Kursseille voi lähtökohtaisesti osallistua myös juoksuisen nartun kanssa. Ilmoita tästä kuitenkin etukäteen osoitteeseen if.ol1718842268iuluo1718842268kario1718842268k@ofn1718842268i1718842268, niin saat toimintaohjeet ja osaamme varautua ennakkoon.

Kurssin hintaa ei korvata matkojen, loman tai muiden henkilökohtaisten syiden vuoksi. Nämä syyt eivät myöskään oikeuta korvaaviin kurssikertoihin. Kun perut kurssin viimeistään 2 (kaksi) viikkoa ennen kurssin alkua, korvataan hinnasta 50 %. Tämän jälkeen perutuista kursseista veloitus on 100 %.

Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan niissä tilanteissa, missä koira menehtyy tai se sairastuu siten, että kursseille osallistuminen on eläinlääkärin ohjeistuksella kiellettyä seuraavan vuoden sisään.

Tilanteissa, joissa saamme kurssipaikkasi myytyä, niin vähennämme kurssin täydestä hinnasta 10€ palautuksen yhteydessä.

Yksityistuntien peruutusehdot

Jos sairastut tai koirasi sairastuu, ilmoita siitä kouluttajalle mahdollisimman pian. Jos sinulla on esittää lääkärintodistus, voit saada uuden yksityistunnin samaan hintaan.

Yksityistuntien peruutus on muissa tapauksissa tehtävä 24 tuntia ennen sovittua tapaamista. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitus on 100%. Jos peruutat ennen 24 tuntia, voit sopia uuden ajan käynnille kouluttajan kanssa.

Maksaminen

Maksaminen onnistuu suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, MobilePayllä tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, MasterPass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit ja luottolasku ja osamaksu-maksutavat.

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Visma Pay. Visma Paylla on maksulaitoksen toimilupa.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Visma Pay tai Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai laskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksaminen on turvallista. Kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, joten ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Payn kuluttaja-asiakaspalvelu: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Visma Pay, Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Sähköposti: moc.y1718842268apams1718842268iv@ks1718842268edple1718842268h1718842268
https://www.vismapay.fi/

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna lasku – 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. 

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Osamaksu – Klarna tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot 

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com