fbpx

Kurssit - Pennuille

Tältä sivulta löydät tietoa pentukurssitarjonnastamme.

Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään kaksi. Tunnit kestävät noin 45 minuuttia kerralla. Pentukursseilla koiran ei tarvitse olla rokotettu osallistuakseen kurssille, mutta muilla kursseilla rokotukset on oltava kunnossa.

 Tervetuloa!

Kesän teematunnit pennuille

Tule mukaan kesän teematunneille! Tunneilla harjoitellaan aina tärkeitä arjen taitoja ja opitaan kouluttamisen taitoja. Tunnit päivittyvät tähän 31.5.

Pentukurssi alle 5kk

Onko kotiisi muuttanut uusi perheenjäsen ja kaipaisit vinkkejä sulavaan yhteiseloon, positiivisilla ja hauskoilla harjoitteilla?

Pentukurssi yli 5kk

Viekö ympäristö ja sen hajut pentusi mukanaan?

Tämä pentukurssi on tarkoitettu 5 kk–12 kk ikäisille pennuille. Tässä iässä koirat käyvät läpi monia eri vaiheita ja ympäristö sekä sen hajut vievät niitä helposti mukanaan.

Pentujen jatkokurssi

Kurssi on tarkoitettu 3 kk–1,5 v. pennuille, jotka ovat käyneet pentukurssin joko Koirakoulu Ilossa tai toisessa koirakoulussa.

Pentujen hajukurssi

Pentujen hajukurssille ovat tervetulleita kaikki 3–8 kk ikäiset pennut. Tällä kurssilla tutustutamme pennut hajutyöskentelyyn ja etsintään.

Pentujen leikkitreffit

Pentutreffeille ovat tervetulleet kaikki 2–5 kk ikäiset koiranpennut. Pentujen on tärkeä saada pienestä iästä asti positiivisia kokemuksia toisista koirista. Leikin ja sosiaalisten tilanteiden kautta ne oppivat myös koirien elekieltä. 

Pentujen hihnakurssi

Onko pentuasi alkanut kiinnostaa enemmän ympäristön hajut, muut koirat, ihmiset tai vaikkapa oravat?

Pentujen hihnakurssi on tarkoitettu 4 kk–12kk ikäisille pennuille.

Tokon ja rallyn pohjataidot pennuille

Tämä kurssi soveltuu alle vuoden ikäisille pennuille, joiden kanssa on tavoitteena alkaa harrastaa tokoa tai rally-tokoa.