fbpx

Pentujen hajukurssi

120,00 

Pentujen hajukurssille ovat tervetulleita kaikki 3–8 kk ikäiset pennut. Kurssilla opetamme pennulle kongin hajun, jonka saatte mukaanne ensimmäisellä kurssikerralla. Harjoittelemme hajutyöskentelyn alkeita pennun iän ja kehitysvaiheen huomioon ottaen.

Tämä kurssi antaa pohjan hajutyöskentelyn tai esimerkiksi noseworkin harrastamiseen sekä toimii erinomaisena virikkeistämisenä pennulle. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hajutyöskentelystä tai kouluttamisesta. Kurssin jälkeen on myös mahdollista tulla muille Ilon hajutyöskentelyn jatkokursseille.

Kurssi on kerran viikossa 4 kerran ajan.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Kurssin toteutuminen ja aikataulut

  • Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kolme.
  • Lähetämme kurssikirjeen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.
  • Jos osallistujia ei ole tarpeeksi, ilmoitamme siitä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tällöin kurssia pyritään siirtämään tai se peruuntuu.
Vapaat paikat:
To 8.8.-29.8., klo 17-17.45
120,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Katja Etelävirta. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Kurssi on tilamme alakerrassa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,