fbpx


Facebook


Instagram


Koirakoulu Ilon logo.

Hajutyöskentely: alkeet ja jatko

1. Hajutyöskentely-alkeiskurssi

Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, eikä kurssilla tarvitse olla kokemusta kouluttamisesta! Koirien hajuaisti on vertaansa vailla ja näitä nelijalkaisia ystäviämme käytetäänkin moneen työtehtävään, missä taidolle on käyttöä. Myös kotikoirat nauttivat nuuskuttelusta, sillä se on koirille erittäin lajityypillistä käyttäytymistä sekä palkitsevaa.

Kurssilla opettelemme hajutyöskentelyn perusteita ja kurssi antaa valmiudet kouluttaa koiralle uusia hajuja itsenäisesti. Harjoittelemme mm. hajuerottelua sekä etsinnän alkeita.

Otamme kurssille neljä koirakkoa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen sekä kaikille työskentelyrauhan. Kurssi on kerran viikossa, 5 kerran ajan. 

Pennuille suosittelemme pentujen hajukurssia!

Varaa paikkasi

2. Hajutyöskentely-jatkokurssi

Tämä kurssi soveltuu hajutyöskentelyn alkeet käyneille. Tällä kurssilla lisäämme kestoa etsintään, harjoittelemme sisäetsintää ja mahdollisuuksien mukaan ulkoetsintää. Useimmat hajupiilot ovat sokkopiiloja, joissa koiran ohjaaja ei tiedä missä haju on.

Kurssi sisältää neljä tapaamiskertaa, kerran viikossa. Otamme kurssille neljä koirakkoa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen sekä kaikille työskentelyrauhan. 

Varaa paikkasi

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!


Tutustu kursseihimme


Facebook


Instagram

Info

Kaupan ehdot
Tietosuojaseloste

Maksutavat verkkokaupassa


Verkkokaupan maksutavat: verkkomaksut, lompakkopalvelut (MobilePay ja MasterPass), korttimaksut, luottolasku ja osamaksu-maksutavat.

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.