fbpx

Arjen supersankari

285,00 

Kaipaatko koirallesi sujuvampaa arkitottelevaisuutta, uusien harrastusten kokeilua sekä lisää ideoita virikkeistämiseen? Tämä kurssi sopii juuri sinulle ja koirallesi!

Kymmenen kerran kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja sujuvammaksi: esimerkiksi hihnakäytöstä, luoksetuloa, luopumista, kontaktia ja rauhoittumista. Lisäksi pääsette tutustumaan uusiin harrastuksiin tai harjoittelemaan jo opittuja taitoja, kuten jumppaamista, nenätyöskentelyä tai rally tokoa. Kokeilemme myös erilaisia virikkeitä sekä kouluttamisen tapoja.

Kurssi sopii koirille, joilla arkitaidot ovat jo perusteiltaan hallussa. Koirien tulee pystyä harjoittelemaan tilassa, jossa on samaan aikaan toisia koiria. Sisätiloissa koirien välissä käytetään yleensä sermejä, mutta osa harjoituksista tehdään ulkona.

Kurssi sopii hyvin jatkokurssiksi arjen taidot -kurssille tai pentujen jatkokurssille.

Kurssi on kerran viikossa 10 kerran ajan.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Vapaat paikat:
Ke 20.3.-29.5., klo 19.30-20.15
285,00 

Vain 2 varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja (AT) Johanna Karhamo. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Tuntia ei ole 1.5. Kurssi on katutasomme isossa tilassa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle