fbpx

Tunnista esine!

90,00 

Haluaisitko opettaa koirasi tunnistamaan esineitä nimeltä ja ilmaisemaan ne sinulle? Koirat pystyvät, yksilöstä riippuen, tunnistamaan useita eri esineitä nimeltä ja ilmaisemaan ne. Tämä taito voi toimia hyvänä aktivointina tai temppuna, mutta se voi myös pelastaa päiväsi, jos vaikkapa avaimesi tai puhelimesi on kateissa.

Tällä kurssilla opetetaan koiralle tunnistamaan esineitä nimeltä ja ilmaisemaan ne sinulle. Koirasi oppii myös erottamaan esineet toisistaan ja mahdollisesti tuomaan sinulle juuri haluamasi esineen. Tämä kurssi on takuulla hauskaa yhdessä tekemistä ja opitte yhdessä uusia taitoja sekä miten niitä harjoitellaan jatkossa.

Sopii kaiken ikäisille koirille karvoihin katsomatta. Kurssilla on hyvä, että palkkiomerkki (esim. naksutin) on koiralle tuttu.

Kurssi on kerran viikossa, kolmen (3) kerran ajan. Kurssille otetaan max 4 koirakkoa.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Vapaat paikat:
To 3.10.-17.10., klo 17-17.45
90,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Janita Riikonen. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Kurssi pidetään katutason isossa tilassa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,