fbpx

Arjen taidot -jatkokurssi

120,00 

Kaipaat lisäharjoitusta arkielämän taitoihin? Tämä kurssi soveltuu koirille, joiden perustaidot ovat jo kohtuullisen sujuvia, mutta jotka kaipaavat harjoittelua uusissa ympäristöissä. Kurssilla lisäämme harjoituksiin erilaisia häiriöitä ja vahvistamme jo opittuja taitoja, kuten luopumista, luoksetuloa ja kontaktia. Opettelemme myös uusia käytöksiä. Kurssin sisältöä voidaan muokata osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan, joten se soveltuu hyvin myös sinulle, joka haluat mukavaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa.

Kurssi soveltuu koirakoille, jotka ovat käyneet Arjen taitojen alkeiskurssin tai jotka ovat muuten harjoitelleet vastaavat taidot. Kurssi sopii myös pentujen jatkokurssin käyneille koirakoille.

Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa kerran viikossa.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Kurssin toteutuminen ja aikataulut

  • Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kolme.
  • Lähetämme kurssikirjeen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.
  • Jos osallistujia ei ole tarpeeksi, ilmoitamme siitä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tällöin kurssia pyritään siirtämään tai se peruuntuu.
Vapaat paikat:
To 5.9.-26.9., klo 19-19.45
120,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Janita Riikonen. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Kurssi on katutason isossa tilassa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle