Yksinolon pohjataidot

Yksinolon eri haasteet sekä eroahdistus ovat yleisimpiä syitä hakeutua kouluttajalle koiran kanssa.  Yksinoloa tuleekin harjoitella koiran kanssa jo pentuna tai kun se saapuu kotiin esim. aikuisena. Eroahdistuksen ja muiden yksinolon haasteiden syntyyn kuitenkin vaikuttaa moni asia, koira voi säikähtää yksinollessaan tai esim. muuttaminen tai muut muutokset koiran elämässä saattavat laukaista eroahdistuksen koiralla.

Tällä kurssilla harjoittelemme eri taitoja sujuvaan yksinoloon. Vahvistamme koiran itsenäistä työskentelyä ja teemme harjoituksia, jotka helpottavat koiran yksinoloa. Suunnittelemme yhdessä jokaiselle oman yksinoloharjoituksen ja kurssilla opitte, miten voitte harjoitella yksinoloa itsenäisesti.

Kurssin aikana harjoituksia tehdään kotona viikon ajan ja täytetään halutessaan seurantalomaketta. Kurssiin sisältyy kirjallinen materiaali.

Tämä kurssi sopii hyvin niin pennuille kuin aikuisillekin koirille. Jos koirallasi on jo pitkään kestänyt eroahdistus, niin ota yhteyttä info@koirakouluilo.fi ennen kurssille ilmottautumista.

Otamme kurssille 4 koirakkoa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen sekä kaikille työskentelyrauhan.

110,00 

Poista

Lisätietoa

Saat varauksestasi vahvistusilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tutustu Koirakoulu Ilon peruutusehtoihin.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori