fbpx

Meille tuli aikuinen koira -alkeiskurssi

120,00 

Löytyykö kotoanne rescue- tai kodinvaihtajakoira? Onko koiranne juuri saapunut ja olette vasta tutustumassa uuteen tulokkaaseen? Usein uuteen kotiin sopeutuminen vie aikaa, mutta suhteen rakentamisen koiraan voi aloittaa heti koiran saavuttua. On tärkeää antaa uudelle tulokkaalle paljon positiivisia kokemuksia sekä aikaa sopeutua uuteen ympäristöön.

Tämä kurssi on tarkoitettu 4 kk ylöspäin oleville koirille, jotka ovat tulleet uuteen kotiin toisesta perheestä tai koiratarhasta/eläinsuojelukeskuksesta. Harjoittelemme kurssilla arjen taitoja, kuten kontaktia, hihnakävelyä sekä luopumista. Käymme kurssilla myös läpi koirien eleitä ja  virikkeistämistä. Teemme harjoituksia yksilöllisesti, jokaisen koirakon ehdoilla.


Kurssi on kerran viikossa, neljän kerran ajan. Kurssiin sisältyy verkkoluento ”Miten koira oppii?”.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Kurssin toteutuminen ja aikataulut

  • Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kolme.
  • Lähetämme kurssikirjeen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.
  • Jos osallistujia ei ole tarpeeksi, ilmoitamme siitä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tällöin kurssia pyritään siirtämään tai se peruuntuu.
Vapaat paikat:
Ti 6.8.-3.9., klo 17.30-18.15
120,00 

Vain 2 varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja (AT) Laura Uotila. Kurssi pidetään Oulunkylässä, osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Kurssi on tilamme alakerrassa. Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Huom! Tuntia ei ole 20.8.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,