Arki kahden koiran kanssa

Arki kahden tai useamman koiran kanssa tuo omat haasteensa koira-arkeen. Koiria voi olla haastavaa kävelyttää yhdessä, ne saattavat intoutua yhdessä haukkumaan ikkunasta tai rapun ääniä. Myös koirien kouluttaminen esim. kotona voi olla haastavaa, jos toinen ei pysty odottamaan, kun toisen kanssa harjoitellaan.

Vaikka koira osaisi yksinollessaan kaikki sille opettamamme asiat hienosti, toisen koiran ollessa sen seurassa, tilanne muuttuu koiralle ja sen vuoksi saattaa tuntua, että se ei osaakaan enää toimia tutulla tavalla.

Tällä kurssilla harjoittelemme kahden koiran kanssa arjen taitoja. Keskitymme mm. hihnakäytökseen, eri häiriöissä työskentelyyn, koirien palkitsemiseen sekä oman vuoron odottamiseen.

Ensimmäinen tunti on 20 minuutin yksityistunti. Teemme harjoitukset jokaisen koirakon mukaan ja tunneille voi tulla kahden saman talouden koiran kanssa.

Kurssille voi tulla kaikenikäisten koirien kanssa, eikä sinulla tarvitse olla pohjataitoja. Kurssi ei sovellu ns. remmirähjille.

Otamme kurssille kolme, kahden koiran ja omistajan tiimiä, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen sekä kaikille työskentelyrauhan.

125,00 

Poista

Lisätietoa

Saat varauksestasi vahvistusilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tutustu Koirakoulu Ilon peruutusehtoihin.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori