Valitse sivu

Arki kahden koiran kanssa

125,00 

Arki kahden koiran kanssa tuo omat haasteensa koira-arkeen. Koiria voi olla haastavaa kävelyttää yhdessä, ne saattavat intoutua yhdessä haukkumaan ikkunasta tai rapun ääniä. Myös koirien kouluttaminen esim. kotona voi olla haastavaa, jos toinen ei pysty odottamaan, kun toisen kanssa harjoitellaan.

Vaikka koira osaisi ainoana koirana kaikki sille opettamamme asiat hienosti, toisen koiran ollessa sen seurassa, tilanne muuttuu koiralle ja sen vuoksi saattaa tuntua, että se ei osaakaan enää toimia tutulla tavalla.

Arki kahden koiran kanssa -kurssilla harjoittelemme kahden koiran kanssa arjen taitoja. Keskitymme mm. hihnakäytökseen, eri häiriöissä työskentelyyn, koirien palkitsemiseen sekä oman vuoron odottamiseen.

Ensimmäinen tunti on 20 minuutin yksityistunti. Teemme harjoitukset jokaisen koirakon mukaan ja tunneille voi tulla kahden saman talouden koiran kanssa.

Kurssille voi tulla kaikenikäisten koirien kanssa, eikä sinulla tarvitse olla pohjataitoja. Kurssi ei sovellu ns. remmirähjille.

Otamme kurssille kolme, kahden koiran ja omistajan tiimiä, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen sekä kaikille työskentelyrauhan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Ilmoitamme, kun tuote on noudettavissa.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Toimipiste

Käpylä, Oulunkylä

Päivä

Ke 29.9.-20.10., La 16.10.-13.11.

Klo

klo 19-19.45, klo 12.30-13.15