fbpx

Käsittelytunnit pennuille

27,00 

Näillä kertatunneilla harjoitellaan erilaisia käsittelyyn liittyviä harjoituksia kivaksi pennulle. Tunnit sopivat hyvin alle 5kk ikäisille pennuille, mutta saa toki tulla vanhemmankin pennun kanssa.

Harjoitellaan kynsien leikkuuta ja hampaiden harjaamista

Tällä tunnilla harjoitellaan kynsien leikkuuta sekä hampaiden harjaamista mukavaksi. Tämä tunti sopii sinulle, joka olet jo hieman harjoitellut näitä taitoja pentusi kanssa tai sitten olet vasta alkutekijöissä. Tunnin tavoitteena on antaa eväät miten käsittelyä kannattaa harjoitella pennun kanssa, jotta siitä tulee sujuva ja mukava toimenpide molemmille osapuolille.

Harjoitellaan valjaiden pukemista!

Tällä tunnilla harjoittelemme valjaiden pukemista pennun kanssa. Tunti on suunnattu alle 5kk ikäisille pennuille joilla on vain vähän tai ollenkaan kokemusta valjaiden pukemisesta(harjoitusta voi soveltaa myös vaatteiden pukemiseen). Miksi valjaiden pukemista kannattaa harjoitella jo pienen pennun kanssa? Mikäli valjaita on tarkoitus käyttää koiralla aikuisena, kannattaa niiden pukemista harjoitella mahdollisimman varhain pennun kanssa. Pennulle kannattaa tarjota hyviä kokemuksia kaikesta sellaisesta mitä se myöhemmin arjessaan tulee kohtaamaan. Pentua saattaa joskus jännittää pukemistilanne. Valjaiden pukemisessa on hyvä edetä pennun tahtisesti, näin valjaita ei tarvitse juosta karkuun aikuisenakaan.

Tunnilla teemme harjoitukset jokaisen tason mukaisesti. Otamme tunnille max 4 koirakkoa.

Vapaat paikat:
Harjoitellaan kynsien leikkuuta ja hampaiden harjaamista, To 13.6.2024, klo 17-17.45
27,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Janita Riikonen. Tunti pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Otamme tunnille max 4 koirakkoa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Teema

Harjoitellaan kynsien leikkuuta ja hampaiden harjaamista, Harjoitellaan valjaiden pukemista

Päivä

To 13.6.2024

Aika

klo 17-17.45