Nose Work

Nose Work on Yhdysvalloissa kehitetty laji, jossa koira oppii etsimään ja ilmaisemaan tiettyjä hajuja, erilaisissa ympäristöissä. Lajissa voi edetä kisoihin saakka, mutta se sopii mainiosti myös koiran aktivointiin arjessa. Lajin on tarkoitus olla hauskaa, niin koiralle kuin ohjaajallekin. Nose Workissa harjoitellaan sisä-, ulko-, laatikko- sekä ajoneuvoetsintää. Nose work:ssa harjoitellaan tietyillä hajuilla, joihin kuuluvat eucalyptus, laventeli sekä laakerinlehti.

Kurssilla koirat harjoittelevat yksitellen, joten muiden tulee odottaa vuoroaan joko sermin takana sisällä tai autossa. Tämän vuoksi kurssi sopii hyvin myös aroille koirille. Kurssille otetaan neljä koirakkoa.

Uutuuskurssi! Pidempi, kahdeksan kerran Nose Work -kurssi, jolla opit lajin alkeet ja pääset tekemään koirasi kanssa erilaisia etsintöjä!

2. Nose Work -jatkokurssi

Jatkokurssi sopii koirakoille, joiden koirat tunnistavat ja osaavat etsiä eucaluptysta. Kurssilla harjoitellaan laatikkoetsintää, sisäetsintää, ulkoetsintää sekä ajoneuvoetsintää.

Kurssi sisältää 4 kertaa ja se on kerran viikossa. 

Varaa paikkasi

4. Nose Work: edistyneet

Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat käyneet Nose Workin alkeiskurssin ja jatkokurssin, tai heillä on vastaavat taidot. Kurssilla harjoitellaan Nose Workin eri etsintäalueita ja teemme mahdollisimman paljon sellaisia etsintöjä, joissa ohjaaja ei tiedä hajun sijaintia.

Harjoitukset tehdään jokaisen koirakon tason mukaan. Voit esittää myös toiveita, jos haluat enemmän harjoitusta tietyillä osa-alueilla.

Kurssi on kerran viikossa, neljän kerran ajan. 

Varaa paikkasi

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.