Nose Work

Nose Work on Yhdysvalloissa kehitetty laji, jossa koira oppii etsimään ja ilmaisemaan tiettyjä hajuja, erilaisissa ympäristöissä. Lajissa voi edetä kisoihin saakka, mutta se sopii mainiosti myös koiran aktivointiin arjessa. Lajin on tarkoitus olla hauskaa, niin koiralle kuin ohjaajallekin. Nose Workissa harjoitellaan sisä-, ulko-, laatikko- sekä ajoneuvoetsintää. Nose work:ssa harjoitellaan tietyillä hajuilla, joihin kuuluvat eucalyptus, laventeli sekä laakerinlehti.

Kurssilla koirat harjoittelevat yksitellen, joten muiden tulee odottaa vuoroaan joko sermin takana sisällä tai autossa. Tämän vuoksi kurssi sopii hyvin myös aroille koirille. Kurssille otetaan neljä koirakkoa.

Uutuuskurssi! Pidempi, kahdeksan kerran Nose Work -kurssi, jolla opit lajin alkeet ja pääset tekemään koirasi kanssa erilaisia etsintöjä!

1. Nose Work -alkeiskurssi

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ole vielä kokemusta hajutyöskentelystä tai Nose Work:sta. Kurssi sopii niin pennuille kuin senioreillekin.

Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa sekä eucalyptus-hydrolaatin. Kurssi on kerran viikossa. 

Varaa paikkasi

2. Nose Work -jatkokurssi

Jatkokurssi sopii koirakoille, joiden koirat tunnistavat ja osaavat etsiä eucaluptysta. Kurssilla harjoitellaan laatikkoetsintää, sisäetsintää, ulkoetsintää sekä ajoneuvoetsintää.

Kurssi sisältää 4 kertaa ja se on kerran viikossa. 

Varaa paikkasi

3. Nose Work: 8 kerran kurssi

Tällä kurssilla opit Nose Workin alkeet sekä pääsette tekemään erilaisia etsintöjä, kuten sisäetsintää ja ulkoetsintää.

Kurssiin sisältyy eucalyptus-hydrolaatti. 

Varaa paikkasi

4. Nose Work: edistyneet

Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat käyneet Nose Workin alkeiskurssin ja jatkokurssin, tai heillä on vastaavat taidot. Kurssilla harjoitellaan Nose Workin eri etsintäalueita ja teemme mahdollisimman paljon sellaisia etsintöjä, joissa ohjaaja ei tiedä hajun sijaintia.

Harjoitukset tehdään jokaisen koirakon tason mukaan. Voit esittää myös toiveita, jos haluat enemmän harjoitusta tietyillä osa-alueilla.

Kurssi on kerran viikossa, neljän kerran ajan. 

Varaa paikkasi

5. Nose Work: tutustumistunti

Kiinnostaako Nose Work, mutta et ole varma soveltuuko laji juuri sinulle ja koirakaverillesi? Nyt voit päästä kokeilemaan lajia tutustumistunneilla.

Tunnilla koirasi pääsee etsimään hajua ja pääset itse näkemään miten koirasi innostuu etsimisestä ja nenäkäytöstä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta hajutyöskentelystä tai kouluttamisesta osallistuaksesi tunnille

 

Varaa paikkasi

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori