fbpx

Nosework: 8 kerran kurssi

232,00 

Nosework on kiva yhteinen harrastuslaji koiran kanssa. Nenänkäyttö on monelle koiralle erittäin palkitsevaa ja se onkin koiran vahvin aisti. Nosework on lajina monipuolinen, siinä voi edetä kisoihin saakka tai sitä voi tehdä virikkeistämisenä kotona ja ulkona.

Laji on kehitetty Yhdysvalloissa ja siinä on kolme kisaluokkaa, joka tarkoittaa kolmea eri hajua. Tällä kurssilla harjoittelemme ensimmäisen tason hajulla eli eukalyptus hydrolaatilla. Saat tämän hajun kurssin ensimmäisellä kerralla.

Tämä kurssi on pidempi alkeiskurssi, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta noseworkista. Kurssilla saat kattavat pohjataidot lajin harrastamiseen ja opit miten tehdä erilaisia etsintöjä. Lajiin kuuluu neljä etsintäaluetta, jotka ovat sisäetsintä, ulkoetsintä, laatikkoetsintä sekä ajoneuvoetsintä.

Tervetuloa hauskan nenäharrastuksen pariin!

Huom! Jos haluat koirastasi esim. sienikoiraa, voit ilmoittautua hajutyöskentelyn alkeisiin.

Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Kurssi on kerran viikossa, kahdeksan kerran ajan.

Kursseilla meillä on käytössä sermit koirien välissä. Kurssimaksu on aina koirakohtainen ja kurssille voi tulla koiran koko perhe.

Vapaat paikat:
Ti 10.9.-29.10., klo 17.30-18.15
232,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja (AT) ja nosework ohjaaja Laura Uotila. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Otamme kurssille max 4 koirakkoa. Kurssi pidetään alakerran tilassamme.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,