fbpx

Arjen taidot -alkeiskurssi tehokurssi

120,00 

Arjessa tulee eteen paljon tilanteita, joissa “koiran korvat katoavat” tai joissa koiran on vaikea keskittyä, kuten ohitustilanteissa. Arkielämään liittyykin monia käytöksiä, jotka koiralle tulee opettaa ja joita tulisi harjoitella paljon erilaisissa yhteyksissä. Aina harjoitteluympäristö ei ole ihanteellisin ja voi olla vaikea tietää, miten harjoittelu juuri oman koiran kanssa kannattaisi aloittaa.

Tällä kurssilla keskitymme arjen taitojen vahvistamiseen. Harjoittelemme mm. kontaktia, hihnakävelyä, luoksetuloa ja ohituksia. Harjoittelemme myös palkitsemista, esim. missä tilanteissa tulee palkita ja miten.  Harjoitukset teemme jokaisen koirakon tason ja tavoitteiden mukaisesti.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kouluttamisesta.  Tämä kurssi on tehokurssi eli se on 4 kertaa, kaksi kertaa viikossa. Ensimmäinen kerta on sisätiloissa ja sovitusti harjoittelemme myös ulkona.

Vapaat paikat:
Ti 9.7.-To 18.7., klo 19.30-20.15
120,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Janita Riikonen. Kurssi pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus). Kurssipäivät ovat ti 9.7., to 11.7., ti 16.7. ja to 18.7.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle