fbpx

Eliza Kasztelan

Minusta

Hei olen Eliza. Minulla on runsaasti kokemusta ja tietoa koirankoulutuksesta. Suoritettuani Oxfordin yliopiston eläinkäyttäytymisopinnot, jatkoin koulutukseni laajentamista, mukaan lukien osallistuminen arvostetulle Karen Pryor Academylle ja Certified Training Partneriksi (KPA-CTP) tuleminen sekä Aggression in Dogs -mestarikurssin suorittaminen Michael Shikashion kanssa. Olen käynyt lukuisia kursseja mm. Click to Calm, Puppy Start Right, Snake Avoidance, Chicken Camp, Aged and Engaged ja monet muut. Olen osallistunut useisiin konferensseihin ja työpajoihin, mm. Aggression in Dogs Conference, Clicker Expo. Kokemukseni ulottuu myös opas- ja palvelukoirien koulutukseen arvostetuissa kouluissa, kuten Opaskoirakoulussa ja DISAssa (Ruotsissa) sekä nenätyöstä suojeluprojekteissa Ruotsissa.

Haluan aina parasta hoitoa ja apua eläinperheelleni. Valitettavasti en ollut tyytyväinen siihen, mitä minulla oli saatavilla, joten päätin hankkia oman koulutukseni eläintenkoulutuksen ja käyttäytymiskonsultoinnin alalla. Omakohtainen kokemukseni erilaisista käyttäytymisongelmista omilla koirillani ja kissoillani inspiroi minua jatkamaan ammatillista koulutustani, jonka aloitin Porvoossa Akanissa (Hundkonsult) vuonna 2015. Tämä oli vasta alkua pitkälle ja uskomattomalle koulutusmatkalle.

Olen aina ollut eläinten ympäröimänä. Lapsuudessani lapset kutsuivat minua ’eläinäidiksi’, koska minulla oli koiria, kissoja, lintuja jne. Nykyään minulla on neljä koiraa: kaksi alaskanmalamuuttityttöä Kanti ja Nadie, yksi havannankoirapoika Comandate ja yksi labradori Kerri. Minulla on myös neljä kissaa: kaksi tyttöä Mia ja Hope ja kaksi poikaa Tadek ja Flint. Perheeseeni kuuluu myös kaksi marsua: tyttö Koko ja poika Puszek sekä yksi parta-agama tyttö Vritra. Joka päivä huolehdin siitä, että kaikki perheeni jäsenet saavat riittävästi huomiota ja liikuntaa sekä mahdollisuuden harjoittaa luonnollista käyttäytymistään. Opetuksessani varmistan, että koiran vanhemmilla ja koirilla on hauskaa ja että he voivat rakentaa ja nauttia pitkäaikaisesta siteestään.