Ongelmakoirakoulutus

Yleisimpiä ongelmia koiran kanssa ovat mm. hihnakäytöksen ongelmat (mm. remmirähjäys), eroahdistus, sisäsiisteysongelmat ja erilaiset pelot.

​Koiran ongelmakäytökset saattavat olla hyvinkin monisyisiä ja usein esim. koirien pelot saattavat tuntua meistä jopa hieman järjenvastaisilta. Koiran käytökselle löytyy kuitenkin aina jonkinlainen syy, joka voi löytyä niin oppimishistoriasta kuin terveydestäkin. Myös koiran aggressiivinen käytös johtuu usein peloista, esim. hihnassa rähjäävä koira on oppinut, että rähisemällä pelottava asia menee kauemmaksi. Kun oppii ymmärtämään ja tiedostamaan syitä oman koiran käytöksen takana, on niitä helpompi lähteä muokkaamaan.

Ongelmakoirakoulutuksen hinta on 140 € / ensimmäinen käynti + kilometrikorvaus 0,45 €/kilometri, jos käynti on muualla kuin koirakoulussa. Jatkokäynnit 65 € / h. Käyntiin sisältyy käytöksen kartoittaminen, yksilöllinen koulutussuunnitelma sekä sähköpostituki koko koulutuksen ajan.

Käynnillä käymme läpi käytöksen syitä sekä erilaisia koulutusmenetelmiä käytöksen hoitamiseen. Käytösongelmien hoitoon ovat Ilossa erikoistuneet Vuokko Väyrynen, Tanya Matthews ja Laura Uotila.

Jos haluat varata käynnin, ole ensin yhteydessä meihin sähköpostitse info@koirakouluilo.fi.

140,00 

Lisätietoa

Saat varauksestasi vahvistusilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tutustu Koirakoulu Ilon peruutusehtoihin.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori