Kong classic

Kong on täyskumista valmistettu kestävä koirien lelu, jonka voi täyttää ruualla ja herkuilla. Kongin voi myös pakastaa, jolloin se auttaa pentua puremisen hillinnässä hampaiden vaihtumisen aikana, se rauhoittaa koiraa ja samalla se saa kaivaa ruokansa kongin sisältä.

Kun koira saa etsiä ruokaansa ja ruokailu kestää pidempään, voi se auttaa monessa ns. käytösongelmassa, varsinkin silloin, jos koiralla ei ole tarjolla tarpeeksi ruokintaan liittyviä virikkeitä.

Alussa koira kannattaa opettaa kongin kautta syömiseen. Sen kanssa voi leikkiä koiran kanssa ja sisälle kannattaa aluksi laittaa vähän nappulaa tms., joka tulee helposti ulos kongista. Kun koirasi on kiinnostunut kongista, voit lisätä haastetta ja liottaa nappuloita hetken, ennen kongiin laittamista, jotta niistä tulee vähän tahmeita. Voit myös pakastaa kongin, jolloin syömisessä kestää pidempään. Kongin sisälle voit laittaa koirasi perusruokaa tai herkkuja, märkäruokaa, keitettyjä vihanneksia tai vaikkapa hieman maapähkinävoita (suolatonta).

Kongia voi myös piilottaa, jos haluat lisätä vielä ruuan etsimisen koirasi ruokailuun.

Kongia löytyy 5 eri koossa:

XS 3*6 cm (alle 2,5 kg koirille)

S 8*5 cm (alle 9 kg koirille)

M 9*6 cm (6-16 kg koirille)

L 11*7 cm (13-30 kg koirille)

XL 13*9 cm (yli 30 kg koirille)

Jos mietit kokojen välillä, niin valitse isompi koko. Näin koiran on helpompi saada ruoka ulos kongista ja saat sinne enemmän ruokaa sisälle. Koville purijoille suosittelemme mustaa Kong Xtremea.

6,90 19,50 

Poista

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.