fbpx

Arjen teematunnit pennuille

27,00 

Haluatko harjoitella pentusi kanssa hyödyllisiä arjen taitoja, mutta kurssi ei sovi aikatauluihin? Tule mukaan pentujen omille arjen teematunneille.

Teematunneille ovat tervetulleita 2kk-7kk ikäiset pennut. Jokaisella tunnilla keskitytään yhteen tai kahteen harjoitukseen, jonka lisäksi käymme aina tunnin aluksi läpi palkitsemista.

Iloisesti hihnassa
Tällä tunnilla harjoitellaan nimen mukaisesti hihnakäytöstä. Tunnilla vahvistetaan kontaktia ja käydään läpi harjoituksia, jotka vahvistavat lähellä pysymistä ja onnistunutta hihnakävelyä.

Luopumisen peruspalikat
Pennuilla on tapana maistella kaikkea iljettävääkin ulkona, joten luopuminen on joka koiralle tärkeä taito opetella. Luopumisesta on hyötyä myös ohitusharjoituksissa ja siinä, jos pentua alkaa kiinnostaa oravat ja muut vikkeläjalkaiset otukset. Tällä tunnilla harjoitellaan luopumisen perusteita.

Opi irrottamaan
Tarttuuko pentu varpaisiin kiinni tai roikkuuko hihassa? Onko pennulta vaikeaa saada suusta sen löytämiä aarteita? Tällä tunnilla harjoitellaan irrottamista ja miten siitä saadaan harjoiteltua käytös, joka onnistuu monessa eri tilanteessa.

Rauhoittuminen omalle paikalle
Pennun opettaminen rauhoittumaan omalle paikalle on tärkeä ja hyödyllinen taito. Tätä taitoa voit käyttää julkisilla matkustettaessa, kun haluat ruokailla rauhassa, kun vieraita saapuu kotiin tai kun haluat istua kahvilassa ja ottaa pennun mukaan.

Luoksetulo kivaksi
Luoksetulo on yksi tärkeimmistä arjen taidoista, jonka opettamiseen kannattaa panostaa. Tällä tunnilla opit luoksetulon harjoittelun alkeet ja saat avaimet, miten harjoitella luoksetuloa jatkossa, jotta se onnistuu monessa eri tilanteessa.

Voit tulla yhdelle tunnille useammankin kerran, jos haluat lisäharjoitusta. Teemme harjoitukset aina jokaisen osallistujan mukaan.

Vapaat paikat:
Luoksetulo kivaksi, Ti 9.7.2024, klo 16.30-17.15
27,00 

Varastossa

Kouluttajana eläintenkouluttaja Janita Riikonen. Tunti pidetään osoitteessa Kylänvanhimmantie 29, Helsinki (Ogelin liikekeskus).
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Teema

Luopumisen peruspalikat, Opi irrottamaan, Rauhoittuminen omalle paikalle, Luoksetulo kivaksi, Iloisesti hihnassa

Päivä

Ti 9.7.2024

Aika

klo 16.30-17.15