Pentujen leikkitreffit

Myönteisiä leikkikokemuksia pentutreffeillä

Pentutreffeille ovat tervetulleet kaikki 2–5 kk ikäiset koiranpennut. Pentujen on tärkeä saada pienestä iästä asti positiivisia kokemuksia toisista koirista. Leikin ja sosiaalisten tilanteiden kautta ne oppivat myös koirien elekieltä. Treffeillä opit myös itse lukemaan erilaisten koirien eleitä kouluttajan opastuksella.

Treffeillä leikin ohessa pidetään pieniä taukoja, joiden aikana voidaan harjoitella rauhoittumisen ja luoksetulon alkeita. Treffien aikana pennuille on tarjolla myös virikkeitä kuten älypelejä, virikelaatikoita ja nuuskumattoja.

Leikkitreffeillä on tärkeintä, että kaikki pennut saavat tilanteesta positiivisen kokemuksen, joten usein leikkijät jaetaan pienempiin porukoihin ja välissä pidetään taukoja. Varsinkin riehakkaampien pentujen kanssa on tärkeä pitää paljon taukoja välissä, ettei kierrokset nouse
liikaa ja tule yhteenottoja.

Usein ensimmäistä kertaa treffeille osallistuvaa pentua voi jännittää hieman eikä se välttämättä innostu heti leikkimään. Tämä on aivan normaalia ja saat leikkitreffeillä kouluttajalta vinkkejä siitä miten kannattaa toimia.

Pennut ovat jaettu kolmeen ryhmään koon mukaan (pienet pennut, keskikokoiset pennut ja isot pennut). Riehakkaan pennun kanssa voit tulla isompien pentujen ryhmään. Ujomman pennun kanssa kannattaa tulla omaa kokoa pienempien ryhmään. Jos olet epävarma,
mihin ryhmään kuulut, laita viestiä osoitteeseen info@koirakouluilo.fi.

Pennun ei tarvitse olla rokotettu osallistuakseen treffeille. Leikkitreffit järjestetään joka toinen lauantai.
Tervetuloa leikkimään!

Varaa paikkasi pentutreffeille

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori