Ongelmakoirakoulutus

Tilaa ongelmakoirakoulutus yksilöohjauksena

Koiran ongelmakäytökset saattavat olla hyvinkin monisyisiä ja usein esim. koirien pelot saattavat tuntua meistä jopa hieman järjenvastaisilta. Koiran käytökselle löytyy kuitenkin aina jonkinlainen syy, joka voi löytyä niin oppimishistoriasta kuin terveydestäkin. Myös koiran aggressiivinen käytös johtuu usein peloista, esim. hihnassa rähjäävä koira on oppinut, että rähisemällä pelottava asia menee kauemmaksi.

Kun oppii ymmärtämään ja tiedostamaan syitä oman koiran käytöksen takana, on niitä helpompi lähteä muokkaamaan. Yleisimpiä ongelmia koiran kanssa ovat mm. hihnakäytöksen ongelmat (mm. remmirähjäys), eroahdistus, sisäsiisteysongelmat ja erilaiset pelot​.

Ongelmakoirakoulutuksen hinta on 140 € ensimmäinen  käynti + kilometrikorvaus 0,45 € / kilometri. Jatko-opastuksen hinta on 65 € / h.

Ensitapaamisella teemme jokaiselle koiralle yksilöllisen koulutussuunnitelman, jonka mukaan voitte jatkossa edetä koulutuksessa itsenäisesti. Käyntiin sisältyy myös käytöksen kartoittaminen ja sähköpostituki koko koulutuksen ajan. Käynnillä käymme läpi käytöksen syitä sekä erilaisia koulutusmenetelmiä käytöksen hoitamiseen.

Käytösongelmien hoitoon ovat Ilossa erikoistuneet Vuokko Väyrynen, Tanya Matthews ja Laura Uotila. Kaikki kolme ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia. Vuokko on myös valmistunut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoon, erikoistuen käytösongelmiin.

Jos haluat varata onglemakoirakoulutuskäynnin, olethan ennen varaustasi meihin yhteydessä sähköpostitse: info@koirakouluilo.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori