Itsehillintäkurssi sopii impulsiivisille tai vilkkaille koirille, joiden on vaikea keskittyä tai hillitä itseään erilaisten ärsykkeiden läsnäollessa

Kurssi sopii myös hyvin pennuille tai nuorille koirille. Kurssilla opetellaan erilaisia taitoja, joiden avulla koira oppii hillitsemään itseään erilaisissa tilanteissa kuten vieraissa paikoissa tai nähdessään jotain sitä kiinnostavaa kuten ihmisiä, koiria, ruokaa tai lelun. Kurssilla opeteltuja taitoja voi soveltaa moniin arjen tilanteisiin kuten vieraiden tervehtimiseen, ohituksiin tai riistan näkemiseen.

Kurssi koostuu kirjallisista harjoitteista sekä videomateriaaleista. Kurssin voi suorittaa itsenäisesti hintaan 75 € tai voit ostaa kurssin ohjauksella hintaan 115 €. Ohjaukseen kuuluu pääsy salaiseen Facebook ryhmään, jossa osallistujat voivat jakaa videoita koulutuksen etenemisestä ja kysyä kysymyksiä. Kurssin ohjaaja vastaa kysymyksiin sekä kommentoi videoita kerran viikossa, 5 viikon ajan. Kurssin maksuvaiheessa valitse toimitustavaksi ”nouto koirakoululta”.

Maksun jälkeen kurssin materiaalit löytyvät ”Oma tili” sivun kautta.

Kurssimateriaalit ovat käytettävissäsi 6 kuukauden ajan ostopäivästä.

Kurssin tiedot

Kategoriat:

Kurssi ohjaaja

Tanya Matthews Tanya Matthews Kurssin suunnittelija

Itsenäisesti suoritettava

75,00 
Käyttöoikeus 6 months

Kouluttajan tuella

115,00 
Käyttöoikeus 6 months