Do As I Do

Matkimalla koiralle on helppo opettaa monimutkaisiakin käytösketjuja huomattavasti nopeammin, kuin vaikkapa sheippaamalla. Valojen laittaminen päälle, lelujen siivoaminen koriin tai laatikon avaaminen on jatkossa nopeasti opetettu.

Kun taito on hallussa, vain oma mielikuvitus on rajana sille, mihin kaikkeen tätä koulutustapaa voikaan hyödyntää! Mutta jotta tämä kaikki olisi mahdollista, lähdemme tällä peruskurssilla opettamaan koiralle perusteet siitä, mitä matkiminen on.

DAID-tekniikka on yllättävän helppo ja sillä saa nopeasti tuloksia aikaan. Samalla se kehittää koiran ja ohjaajan välistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. Lisäksi uskallamme luvata, että niin tunneilla kuin kotitreeneissäkin on taatusti hauskaa.

Kurssille osallistujille on hyödyksi, mikäli koira osaa jo odottaa rauhassa paikoillaan ohjaajan liikkuessa.

Tutustu Do As I Do -koulutukseen lisää täällä (siirryt YouTube-videopalveluun).

1. Do As I Do: 8 kerran kurssi

Tällä kurssilla opit kattavasti matkimisen taidon opettamisen koiralle. Kurssin jälkeen pystyt itsenäisesti opettamaan koirallesi uusia käytöksiä ja käytösketjuja.

 

Varaa paikkasi

2. Do As I Do: 8 kerran jatkokurssi

Tämä jatkokurssi on aiemmin Do As I Do -alkeet käyneille. Jatkokurssilla lähdemme soveltamaan alkeiskurssilla opittua protokollaa käytäntöön. Kurssi on kerran viikossa, kahdeksan kerran ajan. 

Varaa paikkasi

Tilaa uutiskirje

Saat tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä sekä tulevista kursseistamme kerran kuussa sähköpostiisi​.

Koirakoulu Ilo

Yhdessä tekemisen iloa!

Maksutavat verkkokaupassa

© Koirakoulu Ilo 2020

Build by

Aurora Sohon logo.
×
×

Ostoskori